Μια σημαντική φιλοζωική δράση στο Τυμπάκι έλαβε τέλος….

mesaralive.gr  03 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια σημαντική φιλοζωική δράση στο Τυμπάκι έλαβε τέλος….

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Τυμπακίου ξεκίνησαν την δράση τους ευελπιστώντας να καταφέρουν να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία και να προσελκύσουν εθελοντές, για να βοηθήσουν αδέσποτα ζώα.

Αν και υπήρξαν στην αρχή κάποια άτομα που ασχολήθηκαν, σιγά σιγά έμεινε ένα και μοναδικό άτομο… Χθες με σχετική ανακοίνωση, στην σελίδα των Εθελοντών Φιλόζωων Τυμπακίου «έκλεισε» η σημαντική αυτή δράση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται

«Το τελευταίο διάστημα κάναμε συνεχώς έκκληση για εθελοντές και βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ! Όλες οι υιοθεσίες που βλέπετε στη σελίδα μας ,και όχι μόνο, έγιναν από ΕΝΑ ΆΤΟΜΟ ( όσοι είστε από δω ξέρετε ποιο). Δυστυχώς πλέον, η σελίδα είναι αυτό το ΈΝΑ άτομο γιατί οι υπόλοιποι εθελοντές, ο καθένας για δικούς τους προσωπικούς λόγους αποχώρησε. Τους ευχαριστώ γιατί όσο υπήρχαν κάναμε περισσότερο έργο. 
Όμως εδω και αρκετούς μήνες είμαι μόνη μου ( με κάποιες εξαιρέσεις) και παλεύω. Είναι αδύνατον πλέον να περιθάλπω, να ταΐζω και να κλείνω υιοθεσίες ολομόναχη αν σκεφτείτε ότι δουλεύω και άγω όπως όλους σας και έχω και προσωπική ζωή. Ας μην αναφερθώ στις δυσκολίας που αντιμετωπίζω καθημερινά όπως ότι δεν έχω αμάξι για κτηνίατρο, δεν έχω δικό μου χώρο και φυσικά ούτε τα χρήματα .Αν ο καθένας βοηθούσε έστω και λίγο δε θα φτάναμε σ αυτό το σημείο. Όμως η κοινωνία μας δεν είναι ακόμα έτοιμη και Αυτό με στεναχωρεί πολύ. 
Θέλω να πω ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όσους βοηθούσαν είτε με φάρμακα, τροφές, οικονομική βοήθεια, φιλοξενία η μεταφορά. Χωρίς εσάς δε θα κατάφερνα τόσα. Ομως η βοήθεια δεν έφτανε ούτε στο 1 δέκατο των περιστατικών και οι απαιτήσεις όλων συνεχώς αυξάνονται. Είναι αδύνατον ένα μόνο άτομο να αναλαμβάνει καθημερινά τόσες υιοθεσίες, τόσα περιστατικά με άρρωστα η χτυπημένα ζώα. Αν κάποιος κοιτάξει τη σελίδα μας θα δει πόσα ζωάκια έχουν σωθεί, στειρωθεί χάρη σε εμας. Από δω και πέρα λοιπόν, έχοντας εξαντληθεί όλες μου οι δυνάμεις , ψυχολογικές και σωματικές θα απέχω για κάποιο καιρό, δε γνωρίζω αν θα είναι μεγάλο η μικρό διάστημα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και ελπίζω να το αναγνωρίζετε. Αν κάποιος επιθυμεί να μπει διαχειριστής για να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί τα ζωάκια ας στείλει μήνυμα. 
Όσοι μου στέλνετε μηνύματα για χτυπημένα ζώα, δεμένα στον ήλιο κλπ Κάντε ότι θα έκανα εγώ. Πηγαίνετε τα στον κτηνίατρο , λύστε τα, σώστε τα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας τέλος πάντων. Φτάνει πια με το ρίξιμο ευθυνών στους άλλους θεωρώντας ότι κάνατε το καθήκον σας. Θα το κάνετε πραγματικά μόνο όταν εσείς οι ίδιοι σώσετε το δύστυχο πλάσμα. Το να το πείτε απλά δεν είναι έργο. Να είστε καλά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Εις το επανιδείν. 
ΥΓ1: ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΌ ΚΑΛΈΣΤΕ ΣΤΟ 698 8936 106».

 

mesaralive.gr  03 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα