Μνήμες από τον παρελθόν για τον Μανώλη Κονταρό - Κάηκε ολοσχερώς το αμάξι του

mesaralive.gr  27 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Μνήμες από τον παρελθόν για τον Μανώλη Κονταρό - Κάηκε ολοσχερώς το αμάξι του

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τους συνεργάτες του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό

Από θαύμα σώθηκε ο τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τους συνεργάτες του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό σε δρόμο του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή να καεί ολοσχερώς.

Ο καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του, ωστόσο φαίνεται πως είχαν Άγιο και πλέον θα μιλούν για μια κακιά στιγμή και για έναν εφιάλτη που πέρασε.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Κονταρός κινδύνεψε σοβαρά από τροχαίο. Ήταν το 2010, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον γνωστό λυράρη, τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά.

Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2010, ο Μανώλης Κονταρός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του στο κέντρο που εμφανίζεται, έφυγε με το αυτοκίνητό του για να πάει σπίτι του. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και λειτουργώντας με σύνεση, άναψε τα αλάρμ και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Ένα διερχόμενο αυτοκίνητό όμως έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο γνωστός λυράρης υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις σε διάφορα σημεία ακόμα και στην καρδιά. Τραυματίστηκε ακόμη και στη σπονδυλική του στήλη.

 

 

cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  27 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ