ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επιχείριση διάσωσης ναυαγών προσφύγων στα Παξιμάδια

mesaralive.gr  21 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επιχείριση διάσωσης ναυαγών προσφύγων στα Παξιμάδια

Συναγερμός έχει σημάνει στους λιμενικές αρχές του Νότου μετά από την πληροφορία ότι σκάφος με πρόσφυγες ναυάγησε ανοικτά του Κόλπου της Μεσαράς και συγκεκριμένα στα Παξιμάδια…

Οι άντρες του Λιμεναρχείου Αγίας Γαλήνης και του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου δίνουν πραγματική μάχη με το χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να σώσουν τις ψυχές που στοιβάχτηκαν σε ένα σκάφος αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο….

Όλα ξεκίνησαν όταν ειδοποιήθηκε οτο Λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης και ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου για ιστιοφόρο σκάφος που τσακίστηκε στα βράχια των νήσων Παξιμάδια ανοιχτά του κόλπου της Μεσαράς, και ο εντοπισμός ναυαγών πάνω στα νησάκια.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα σκάφη του λιμενικού που βρίσκονται στην Αγία Γαλήνη και στον Κόκκινο Πύργο.

Τα σκάφη από εκείνη την ώρα έχουν προσεγγίσει το σημείο αλλά δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι την ακτή όπου βρίσκονται οι ναυαγοί καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί ανέμοι έως και 7 μποφώρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesaralive.gr κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν αναμένεται να γίνει κάποια επιχείρηση μεταφοράς των ναυαγών καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, και οποιαδήποτε επιχείρηση θα γίνει αύριο το πρωί

 

mesaralive.gr  21 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα