Νικητής στο Μεσαρίτικο ντέρμπι ο Κόρακας 0-3 την Πυργιώτισσα στο Τυμπάκι

notosportnews.gr  18 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νικητής στο Μεσαρίτικο ντέρμπι ο Κόρακας 0-3 την Πυργιώτισσα στο Τυμπάκι

Νικητής στο γειτονικό Μεσαρίτικο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β2 ΕΠΣΗ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Τυμπακίου αναδείχθηκε ο Κόρακας που επικράτησε της Πυργιώτισσας με σκορ 0-3 στο γήπεδο Τυμπακίου για την 14η αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ και έτσι οδηγήθηκαν στα’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες 0-0. 
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα και να φτάσουν έτσι στην τελική επικράτηση, που τους χάρησε τρείς σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς.
Συγκεκριμένα, ο Κόρακας πήρε το προβάδισμα στο 54΄ όπου ο Δημήτρης Πετράκης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 75΄ ο Γ. Ξεκαρδάκης σημείωσε το 0-2, για να  έρθει ο ίδιος παίχτης στο 78΄, να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Γιανουσάκης, Λενιδάκης, Καρταλλιανάκης (52΄ Αυγενάκης), Χανιωτάκης, Γκλεζάκος, Χάνος, Άλμπερτ, Τσαλαπάτης (71΄ Καρβουνάκης), Κιόσα, Κατσικαλάκης(63΄ Χριστοδουλάκης)

Κόρακας: Αλεβιζακης, Ξυρουδάκης(78΄Ψιλομανουσάκης), Χαριτάκης Ν., Φιντικάκης, Τσιτερής, Πετράκης, Βαφάκης, Σηφάκης, Ξεκαρδάκης (88’  Χανιωτάκης), Κουτσάκης, Ντόκο(85΄ Μουσάκου).

 

notosportnews.gr  18 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα