Όμορφες εικόνες από τον υδροβιότοπο της Καταλυκής

mesaralive.gr  07 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Όμορφες εικόνες από τον υδροβιότοπο της Καταλυκής

Φώτο: mesaralive.gr

Νερό και πάλι στον υδροβιότοπο της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου, που προσφέρει πολύ όμορφες εικόνες στους επισκέπτες!

Πρόκειται για έναν από τους λίγους υδροβιότοπους που έχει η ευρύτερη περιοχή και η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρότινος ήταν ξερός και άδειος από νερό αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Χειμώνα. Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έφεραν νερό στον υδροβιότοπο ο οποίος αποτελεί  χώρο φιλοξενίας πλήθους σπάνιων πουλιών, τα οποία βρίσκουν ένα ασφαλές καταφύγιο στη λίμνη.

Η παρουσία πολλών ειδών πτηνών το χειμώνα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επιστημόνων και συγκεκριμένα ορνιθολόγων από όλο τον κόσμο…

Όπως έχει ξαναγράψει το mesaralive.gr o υδροβιότοπος της Καταλυκής του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, θα μπορούσε να προβληθεί περισσότερο  για να προσελκύσει κόσμο,  προσφέροντας με την τοποθέτηση για παράδειγμα κάποιων καθιστικών θέας, την δυνατότητα στον  επισκέπτη να κάτσει και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τις όμορφες εικόνες που  σήμερα σας μεταφέρει με το φωτογραφικό του φακό το mesaralive.gr!

 

mesaralive.gr  07 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα