Παλικαρίσιος βαθμός για την Πυργιώτισσα στο Μεταξοχώρι

notosportnews.gr  06 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παλικαρίσιος βαθμός για την Πυργιώτισσα στο Μεταξοχώρι

Ύστερα από ένα ματς που είχε διακυμάνσεις στο σκορ, η Πυργιώτισσα κατάφερε να αποσπάσει σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 από το Μεταξοχώρι, για την 18η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17΄, όταν ο Γαργανουράκης που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα, με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1, για να έρθει η απάντηση των γηπεδούχων στο 22΄ με τον Σκουλά να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1 και την Πυργιώτισσα να διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπούν μπροστά στο σκορ με τον Καραντινάκη να σημειώνει το 2-1, για να έρθει η απάντηση της Πυργιώτισσας στο 85΄ με τον Μπέρμπερι να επιχειρεί σουτ και τον Κιόσια να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλα και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.
Ένα λεπτό πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, με τον Γαργανουράκη να κάνει δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, «κρατώντας» έτσι την ισοπαλία.

Μεταξοχώρι: Θωμαΐδης, Μανουσάκης, Σουλτάτος, Γρηγορίου(75΄ Τουγλής), Καλλιγιαννάκης, Καραντινάκης, Σκουλάς, Αρβανίτης, Σταμπουλής(70΄ Σαριδάκης), Καραταράκης, Μανιώρος

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Καρταλλιανάκης, Γλεζάκος, Στρατιδάκης, Αυγενάκης, Θάνος(60’ Μερντάνι), Άλμπερτ, Μπέρμπερι, Κιόσια, Νιολάκης, Γαργανουράκης(92΄ 

 

notosportnews.gr  06 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ