Πανταχού παρόντες  ξανά οι Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών

mesaralive.gr  27 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πανταχού παρόντες  ξανά οι Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών

Φωτο: mesaralive.gr

Πανταχού παρόντες και αυτό το Σαββατοκύριακο οι Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών

Παρέλαση

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η Επέτειος της 25ης Μαρτίου. Στο πλαίσιο εορτασμού οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέλασαν στις Μοίρες μαζί με τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φορείς, συλλόγους και ιδρύματα, τιμώντας τους ήρωες του ΄21 αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που παρευρέθηκε στους χώρους των εκδηλώσεων.

Παμμεσαρίτικοι αγώνες στίβου

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης» οι Παμμεσαρίτικοι Αγώνες Στίβου 2017.

Μαθητές όλων των ηλικιών πλημμύρησαν το στάδιο για να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν στους αγώνες στίβου. Υπήρξαν αγωνίσματα δρόμου, σφαιροβολίας κτλ. Παρόντες όπως κάθε χρόνο ήταν και οι Σαμαρείτες Μοιρών να καλύψουν υγειονομικά τους αγώνες ύστερα από κάλεσμα των διοργανωτών.

Mini survivor

Η Γ’ Λυκείου Τυμπακίου διοργάνωσε την ίδια ημέρα Κυριακή 26 Μαρτίου πρωτότυπους αγώνες «Mini survivor» με 12 διαφορετικά αγωνίσματα στον χώρο του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Τυμπακίου όπου η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν στα αθλήματα που είχαν στήσει οι μαθητές του Γυμνασίου Τυμπακίου. Παρόντες ήταν και οι Σαμαρείτες Μοιρών για την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης, οι οποίοι έπειτα από προτροπή των παιδιών – διοργανωτών έγιναν κι αυτοί παιδιά συμμετέχοντας στα αγωνίσματα. 

 

mesaralive.gr  27 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ