Παράδοση καπακιών από τα σχολεία της Μεσαράς και του Ηρακλείου  για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  18 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παράδοση καπακιών από τα σχολεία της Μεσαράς και του Ηρακλείου  για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση καπακιών, στο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στα πλαίσια της δράσης που υλοποίησε ο Σύλλογος σε συνεργασία με τη ΒΟΤΟΜΟΣ και σχολεία της Μεσαράς και του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι τα καπάκια παραδόθηκαν χθες στη Φανερωμένη έδρα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ενώ  σήμερα  η παράδοση πραγματοποιήθηκε από τα σχολεία του Ηρακλείου στις αποθήκες της εταιρίας ΒΟΤΟΜΟΣ στο Ηράκλειο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» προχώρησε σε μια σημαντική δράση για την συλλογή και ανακύκλωση καπακιών,  σε συνεργασία με τα σχολεία και βέβαια την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ!

Στόχος είναι να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και άλλα είδη που παρέχονται σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Μάλιστα ο σύλλογος για να δώσει κίνητρα στους μαθητές πραγματοποίησε και διαγωνισμό συλλογής καπακιών για όλα τα σχολεία της περιοχής μας αλλά και του Ηρακλείου! Το σχολείο που έχει  μαζέψει τα περισσότερα καπάκια θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη και βέβαια το μέτρημα θα πάει αναλογικά με τον αριθμό των μαθητών του κάθε σχολείου. «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αφού γίνει το ζύγισμα των καπακιών θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του σχολείου που κέρδισε στο διαγωνισμό!

Μεγάλη ανταπόκριση

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς φαίνεται να πήραν πολύ «ζεστά» το θέμα της συλλογής και ανακύκλωσης καπακιών, αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα που έγινε γνωστό από το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου με ανάρτηση του Προέδρου κ. Μανώλη Κανακαράκη. Γράφει ο πρόεδρος « 20 σακούλες γίγαντες 405 κιλά καπάκια από το Δημοτικό Σχολείο   Πετροκεφαλίου, για το Σύλλογο ΑΜΕΑ το ΜΕΛΟΝ. Ευχαριστώ όλους που προσπάθησαν να μαζευτούν για το καλό του Συλλόγου τόσα κιλά». Αναμένεται η παράδοση των καπακιών από όλα τα σχολεία για να ανακοινωθεί και ο νικητής!

 

mesaralive.gr  18 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ