Πέντε χρόνια μετά, ο Μανώλης Κονταρός είναι δυνατός: “Αυτοί που νόμιζαν πως ξόφλησα, την πάτησαν”

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Πέντε χρόνια μετά, ο Μανώλης Κονταρός είναι δυνατός: “Αυτοί που νόμιζαν πως ξόφλησα, την πάτησαν”

Μπορεί η μοίρα να του παίζει περίεργα παιχνίδια, ο Μανώλης Κονταρός, όμως, είναι από τους ανθρώπους που διαθέτουν τεράστια αποθέματα δύναμης. Σαν σήμερα συμπληρώνει πέντε χρόνια από τη μέρα του ατυχήματός του

Ο Μανώλης Κονταρός, από το βράδυ του Σαββάτου, κάνει μια νέα αρχή στην επαγγελματική πορεία του και «ξορκίζει» το κακό ξεκινώντας με κέφι και χαμόγελο τις εμφανίσεις του στο «Φως».

Μαζί με τη Γλυκερία και τον Μανώλη Λιδάκη, μια παρέα, ανανεωμένοι, χαμογελαστοί και γεμάτοι μουσικές εκπλήξεις, θα παρουσιάζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι ένα πρόγραμμα με προσεγμένες επιλογές, το οποίο θα αποτελέσει μια σίγουρη πρόταση για πραγματική διασκέδαση, αυθεντική ψυχαγωγία, γλέντι και χορό.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που συνεργάζομαι με τον Λιδάκη και τη Γλυκερία, αλλά παράλληλα έχω και ένα βάρος, καθώς πρόκειται για δύο μεγάλους καλλιτέχνες. Τη Γλυκερία τη γνώρισα καλύτερα στις πρόβες, τη θεωρώ δασκάλα και με έχει καταπλήξει με τον χαρακτήρα της. Για τον Μανώλη τι να πω… είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής», δηλώνει στη «Freddo».

Στη σκηνή θα βρεθούν και οι τρεις μαζί παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα. «Σκοπός μας είναι μουσικοί, τραγουδιστές, κόσμος να γίνουμε ένα. Θα ερμηνεύσουμε αγαπημένα τραγούδια και είμαι σίγουρος πως θα ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς. Άλλωστε ο χώρος είναι υπέροχος και ο Ηλίας Μαροσούλης ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας», προσθέτει.

Πιο δυνατός από ποτέ

12 Δεκεμβρίου του 2010. Ένα ατύχημα, το οποίο κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή, τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και πολύ πιο δυνατό. Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου πέφτει πάνω του, τον εγκαταλείπει και ο γολγοθάς του τραγουδιστή μόλις ξεκινάει, καθώς το τροχαίο ατύχημα τον ανάγκασε να περάσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Υπάρχουν στιγμές που ο ίδιος επιστρέφει πίσω, σε εκείνο το τραγικό βράδυ;

«Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος έχει το παρελθόν του και ποτέ δεν το ξεχνά, είτε είναι χαρούμενο είτε όχι. Δεν είναι κακό να το θυμόμαστε, αλλά πρέπει να βλέπουμε το παρόν και να προχωρούμε», σημειώνει.

Έπειτα από πέντε χρόνια, πώς νιώθει για τον άνθρωπο που του προκάλεσε το ατύχημα; Τον έχει συγχωρέσει; «Γι’ αυτό που μου έκανε δεν τον χρέωσα, γιατί το έκανε από λάθος. Όμως δεν τον συγχωρώ για τη μετέπειτα συμπεριφορά του και έχω αποφασίσει πως κάποια στιγμή θα τον δω από κοντά με τον τρόπο που θέλω εγώ. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του μετά το ατύχημα», δηλώνει στη «Freddo».

O Μανώλης Κονταρός πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και έμεινε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καθηλωμένος στο σπίτι του. Δέχθηκε αγάπη από αρκετό κόσμο που τον «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή, όμως έκανε και ξεκαθαρίσματα μέσα του. «Το ατύχημα με έκανε να δω ξεκάθαρα πάνω από όλα τον ίδιο μου τον εαυτό και να κάνω την αυτοκριτική μου. Από εκεί και πέρα εισέπραξα αγάπη και κάποιες φορές ψεύτικη αγάπη και ψεύτικο γέλιο. Επειδή ήμουν ενάμιση χρόνο ακίνητος, νόμιζαν πως είχαν την ευκαιρία να το κάνουν αυτό και πως δεν θα ξαναγίνω δυνατός», υποστηρίζει.

Αν μετανιώνει για τους ανθρώπους που είχε δίπλα του; «Για κάποιους ναι. Δυστυχώς, πολλοί σε πιστεύουν και σε αγκαλιάζουν όταν σε θεωρούν δυνατό. Αυτοί που νόμιζαν, όμως, ότι ξόφλησα την πάτησαν. Εγώ επέστρεψα πιο δυνατός από ποτέ και τους τιμωρώ με τον τρόπο μου! Με την απόσταση», παραδέχεται.

Όσο για τη νέα χρονιά, εύχεται μόνο υγεία: «Να έχω την υγεία μου θέλω. Αν είμαι υγιής, μπορώ όλα να τα κάνω!» Τέλος, ο Μανώλης Κονταρός μετά το cd «Δεν με τρομάζει τίποτα», το οποίο κυκλοφόρησε από τη «Freddo» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ετοιμάζει τώρα το επόμενο.

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα