Πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλου τα κορίτσια του ΓΑΣΜ 0-3 τον Κύδωνα

  29 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλου τα κορίτσια του ΓΑΣΜ 0-3 τον Κύδωνα

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 ο ΓΑΣ Μεσαράς, καθώς ύστερα από μια σε γενικές γραμμές καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου Χανίων, επικράτησε με 0-3 σετ του Κύδωνα Χανίων και πέρασε έτσι στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο σετ, ο αγώνας ήταν κατά κάποιο τρόπο αμφίρροπος όμως τα κορίτσια του ΓΑΣΜ βρήκαν λύσει  και κατάφεραν να το κερδίσουν με 21-25.
Στο 2ο σετ, τα πράγματα για την ομάδα της Μεσαράς έγιναν πιο εύκολα καθώς υπήρξε από πλευράς των αθλητριών της μεγαλύτερη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έρθει το 16-25 και το 0-2.
Στο 3ο σετ, οι γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση της, όμως τα κορίτσια του ΓΑΣΜ στάθηκαν για μια ακόμα φορά στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να το πάρουν με 22-25, κερδίζοντας έτσι το παιχνίδι με 0-3 σετ, αποτέλεσμα που τους έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. .

ΓΑΣ Μεσαράς: Ποδαρά Α. , Καψαμπέλη Σ., Κουτσάκη Α., Αλεξάκη Α., Μανωλάκη Ν., Μαυρέα Χ., Γεωργιλά Π., Μπριλάκη Σ., Τζωρτζακάκη Κ., Τσοπούλου Κ.

 

Δείτε το βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα ΕΔΩ

 

Δήλωση του Παναγιώτη Ιωάννου

Ευχαριστώ τα κορίτσια μου που άφησαν τις διακοπές τους και την Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή των οικογενειών τους από την μια αλλά και την γενναία απόφαση της διοίκησης, να ματώσει οικονομικά προκειμένου να αγωνιστούμε πλήρεις στο συγκεκριμένο παιγνίδι. Συνεχίζουμε.... Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους κ μην ξεχνάτε ότι αρκεί να είμαστε υγιείς.... Τώρα είναι ώρα για λίγη ξεκούραση".

 

  29 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα