Προχωράει η περίφραξη του αεροδρομίου στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου;

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Προχωράει η περίφραξη του αεροδρομίου στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου;

φωτο:mesaralive.gr

Ένα ερώτημα που μένει αναπάντητο δυστυχώς εδώ και αρκετούς μήνες…

Η περίφραξη του αεροδρομίου αποτελεί ουσιαστικά ένα σημαντικό βήμα για την διάνοιξη του παραλιακού μετώπου Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου - Καλαμακίου, ένα αναπτυξιακό έργο πνοής που θα αλλάξει τον χάρτη της ευρύτερης περιοχής δίνοντας νέα οικονομική ώθηση και δημιουργώντας νέα οικονομικά δεδομένα για τον Μεσαρίτικο Νότο.

Το παραλιακό αυτό μέτωπο θα περιλαμβάνει σύμφωνα με τις μελέτες έναν υπερσύγχρονο και άρτιο οδικό δίκτυο πλάτος περίπου δέκα μέτρων  με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο.

Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για την δημιουργία του παραλιακού μετώπου αποτελεί η κατασκευή μια νέας περίφραξής Νατοϊκού τύπου εντός του αεροδρομίου, η Περιφέρεια Κρήτης και ο ίδιος προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ανταποκρινόμενος στο αίτημα της τότε δημοτικής αρχής, επιχορήγησε τον Δήμο με το πόσο των 180.000 χιλιάδων ευρώ για τον σκοπό αυτό.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα διερωτώνται οι κάτοικοι της περιοχής τι ενέργειες έχουν γίνει για να προχωρήσει το έργο αυτό;

Μήπως έφτασε η ώρα η δημοτική αρχή να ενημερώσει τον κόσμο για την εξέλιξη του μεγαλόπνοου αυτού έργου, πριν χαθούν τα χρήματα της Περιφέρειας Κρήτης;

 

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα