Προχωρεί το θέμα του Αλιευτικού Καταφυγίου Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου

mesaralive.gr  12 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προχωρεί το θέμα του Αλιευτικού Καταφυγίου Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου

Φωτο: mesaralive.gr

Στα πλαίσια των συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης στην Αθήνα, το τριήμερο 8,9 και 10 Φεβρουαρίου, προχώρησε και σε τυπική επίσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για το θέμα του Αλιευτικού Καταφυγίου Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

Όπως ανέφερε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Αρμουτάκης « «ήταν μια τυπική επίσκεψη γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει αλληλογραφία. Συναντηθήκαμε με την Νομική Σύμβουλο του ΓΓ ώστε να δούμε σε  τι στάδιο βρίσκεται η μεταβίβαση του αλιευτικού καταφυγίου στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Φαιστού.

Είδαμε με την κ. Ευαγγελοπούλου  την γραφειοκρατική διαδικασία που έχει γίνει. Η Νομική Σύμβουλος έχει το σχέδιο απόφασης  του υπουργού στα χέρια της και απ΄ότι μου υποσχέθηκε σε 20 μέρες θα έχει υπογραφεί η οριστική απόφαση από  τον Υπουργό  για να γίνει ΦΕΚ  και  οριστικά να προχωρήσουμε μετά στην εξομοίωση της χερσαίας ζώνης που χρειαζόμαστε για το αλιευτικό καταφύγιο. Επίσης  να μπορέσουμε να αναθέσουμε και μελέτες μέσω του Λιμενικού Ταμείου για την εξομοίωση της χερσαίας ζώνης που απαιτούνται για την νομιμοποίηση του Αλιευτικού Καταφυγίου».

 

mesaralive.gr  12 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ