Προσοχή…Ένας κίνδυνος «κρυμμένος» στην είσοδο της  Γαλιάς

Γεώργιος Χουστουλάκης  12 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προσοχή…Ένας κίνδυνος «κρυμμένος» στην είσοδο της  Γαλιάς

Φωτογραφίες: Γεώργιος Χουστουλάκης

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ένας ευαισθητοποιημένος Μεσαρίτης για σημείο στην είσοδο της Γαλιάς το οποίο μπορεί να γίνει αιτία για σοβαρό ατύχημα.

Ο κ. Γιώργος Χουστουλάκης γράφει «Στο έμπα του χωριού Γαλιάς, υπάρχουν τώρα και εφτά χρόνια οι κατεστραμμένες εσχάρες που καλύπτουν τον αγωγό περισυλλογής ομβρίων, που ποτέ δεν είχαν την τύχη να ...νοικοκυρευτούν!
Όπως μας είπε γειτόνισσα, τώρα και εφτά χρόνια είναι έτσι άθλιες, και έχουν δει πολλά τα μάτια της, με αιτία τις εσχάρες αυτές.
Είδε μεθυσμένο με ένα πανάκριβο μερσεντές να πέφτει μέσα, και να τον ανασύρουν οι φίλοι του με ευτυχώς μικρές ζημιές.
Καλό θα ήταν όσοι τους περνάει να κάνουν κάτι, γιατί ο κίνδυνος θανατηφόρου ατυχήματος, ελλοχεύει στη γωνία.
Ας μας γίνει  παράδειγμα το 15χρονο αγόρι από τη Φανερωμένη, που εδώ και αρκετά χρόνια έπεσε από το γεφυράκι και σκοτώθηκε με μηχανάκι, γιατί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα ήταν και εκεί κατεστραμμένα.
Εγώ αναφέρω την περίπτωση εδώ με τις κατεστραμμένες εσχάρες, μπας και καταφέρω να σώσω κάποιο πιτσιρικά με μηχανάκι, η τυχόν μεθυσμένο, η ξενοχωριανό που θα περάσει νύχτα, και που δεν θα την προσέξει». Πραγματικά ένα πολύ επικίνδυνο σημείο που θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να σπεύσουν και να το αποκαταστήσουν πριν έχουμε κάποιο θλιβερό συμβάν.

 

Γεώργιος Χουστουλάκης  12 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα