Πρώτος στο πανελλήνιο με βολή 27,63 ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  27 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πρώτος στο πανελλήνιο με βολή 27,63 ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Με το μυαλό στο Παγκόσμιο στην Αγγλία αλλά και στα παιδιά μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα της Μεγαλονήσου ακολουθώντας το δρόμο που ο ίδιος έχει χαράξει, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, συμμετείχε σήμερα και ο ίδιος στην διοργάνωση στο αγώνισμα του ακοντισμού.

Ο Μανώλης, πηγαίνοντας με χαλαρούς ρυθμούς και απλά για τη συμμετοχή, κέρδισε την πρώτη θέση με βολή 27,63!

Πριν λίγες μέρες ο μεγάλος αθλητής  είχε δηλώσει:«Μετά την επιστροφή μου από την Ιταλία και την ημερίδα που παρακολούθησα στην Αθήνα, αποφασίσαμε με την προπονητική μου ομάδα και να τροποποιήσουμε την προετοιμασία μας και να εστιάσουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αγγλία, μιας και τον τελευταίο καιρό όλοι οι αγώνες προετοιμασίας έφεραν υψηλές επιδόσεις. Δε θα αφήσουμε άλλο χρόνο να χαθεί  γι’ αυτό η παρουσία μας στην Αθήνα θα γίνει απλώς για τη συμμετοχή.
Θα ήθελα για άλλη μια φορά  να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, για να κάνω πράξη αυτά τα αθλητικά μου όνειρα. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά.
Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.
 Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. άνθρωποι που όχι μόνο με στηρίζουν οικονομικά, αλλά και ηθικά, που δεν παραλείπουν πριν από κάθε μου αγώνα να μου ευχηθούν προσωπικά «Καλά επιτυχία!».

 

mesaralive.gr  27 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα