Ψήφισμα για Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας στη Μεσαρά

mesaralive.gr  03 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ψήφισμα για Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας στη Μεσαρά

Φωτο: flashnews.gr

Ψήφισμα για την ίδρυση Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Μεσαράς, κατατέθηκε στην 84η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ και αναμένεται να εγκριθεί από το νέο ΔΣ της ΔΟΕ.

Στο ψήφισμα αναφέρεται « «Οι αντιπρόσωποι της 84ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ανταποκρινόμενοι στο αίτημα – πρόταση των Συλλόγων Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΥ» και Ορεστιάδας, γνωρίζοντας τα προβλήματα που προέκυψαν ή διογκώθηκαν στην εκπαίδευση από τη λειτουργία μιας μόνο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στους νομούς Ηρακλείου και Έβρου, αντιλαμβανόμενοι την εγκατάλειψη και την απομόνωση που αισθάνονται οι συνάδελφοι εξαιτίας και των μεγάλων αποστάσεων που υποχρεούνται να διανύσουν για κάθε δια ζώσης επικοινωνία με τη Διεύθυνση, ΚΑΛΟΥΜΕ την ηγεσία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. να εξετάσει θετικά το αίτημα – πρόταση των δύο Συλλόγων, του συνόλου των εκπαιδευτικών των περιοχών αυτών και πλήθους φορέων και να προβεί σε ίδρυση δεύτερης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στους νομούς Ηρακλείου και Έβρου.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες το επιβάλλουν, το πολύ μικρό κόστος λειτουργίας το επιτρέπει, η αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των εκπαιδευτικών το καθιστά επιτακτικό».

 

mesaralive.gr  03 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ