Σχετικά εύκολα η Πυργιώτισσα 1-4 την ΑΕ Καμηλαρίου

notosportnews.gr  03 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σχετικά εύκολα η Πυργιώτισσα 1-4 την ΑΕ Καμηλαρίου

Ύστερα από ένα σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι, η Πυργιώτισσα κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα της ΑΕ Καμηλαρίου με 1-4 για την 25η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ, αποτέλεσμα που τις δίνει το δικαίωμα με νίκη την τελευταία αγωνιστική να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να περάσει από τη διαδικασία των μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι κοντά στον γκολ, ωστόσο ο Πατεράκης δεν μπόρεσε δύο φορές από θέση τετ α τετ να σκοράρει, ενώ λίγα λεπτά μετά ο ίδιος παίχτης βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση, όμως και πάλι δε μπόρεσε να «νικήσει» τον Γρηγοράκη. 
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Κιόσια αρχικά να «σημαδεύει» με σουτ το δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Νιωλάκη να καταλήγει άουτ, για να έρθει λίγο αργότερα ο Γαργανουράκης να χάσει με την σειρά του σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.
Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στις παραπάνω περιπτώσει οι φιλοξενούμενοι, το κατάφεραν στο 39΄, όταν μετά από πάσα του Άλμπερτ ο Κιόσια με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νιωλάκης έχασε καλή ευκαιρία από θέση τετ α τετ, να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά σημειώνοντας το 0-2 με πλασέ του Κιόσια, για να  έρθει στη συνέχεια ο Καρταλλιανάκης να «γράψει» το 0-3.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Κρασαγάκη να μειώνει σε 1-3, για να έρθει όμως λίγο μετά ο Νιωλάκης με σουτ από το ύψος της περιοχής να διαμορφώσει το τελικό 1-4 για την Πυργιώτισσα, η οποία είχε στο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου δύο ακόμα δοκάρια.

AE Καμηλαρίου: Στυβακτάκης, Αουρέλ, Σχοιναράκης, Μαλλιαράκης(75΄ Σταυρουλάκης), Ανδρουλάκη, Αζίζ Άλλα(46΄ Τζελιλάι), Πατεράκης, Κρασαγάκης, Σούρλας, Κασελούρης, Δαριβιανάκης(63΄ Στεφανάκης)

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Στρατιδάκης, Γκλεζάκος, Καρταλλιανάκης, Μανουσάκης, Μπέρμπερης(84΄ Τσιμπλακάκης), Άλμπερτ(65΄ Μακριδάκης), Γαργανουράκης, Κουρτάκης, Κιόσια(79΄ Γκινίκα), Νιολάκης

 

notosportnews.gr  03 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ