Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» με επιτυχία στο Ζαρό

mesaralive.gr  09 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» με επιτυχία στο Ζαρό

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και την Τετάρτη το διήμερο εκδηλώσεων στο Ζαρό με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας!

Μια σημαντική πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε στον όμορφο Ζαρό με πολλαπλούς στόχους. Την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα ασφαλούς οδήγηση και όχι μόνο. Αιτία τα όσα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, με τα δεκάδες τροχαία να μαυρίζουν τη ζωή μας και που οδηγούν τη νέα γενιά σε δύσκολους ατραπούς…Η εκδήλωση διοργανώθηκε  από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Συλλογο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού τη σχολή RIDING SCHOOL, τη ΛΕΜΟΖΑ που έκανε ξανά  δυναμικά την (επαν)εμφάνισή της και τη στήριξη του Δήμου Φαιστού. Ομιλητής και εκπαιδευτής ήταν ο κ. Γιώργος Σουλιώτης σε μια εκδήλωση που μόνο επαινετικά σχόλια της αξίζουν…».

Να σημειωθεί ότι  την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου  πρώτη μέρα των εκδηλώσεων  πραγματοποιήθηκε  η ομιλία του κ. Γιώργου Σουλιώτη στο Πνευματικό Κέντρο Ζαρού ενώ την  Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις και  μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από τις στο γήπεδο του Ζαρού. 

 

mesaralive.gr  09 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα