Σερβίς στο  «MATALA MASTER BEACH VOLLEY»

mesaralive.gr  13 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Σερβίς στο   «MATALA MASTER BEACH VOLLEY»

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται οι διοργανωτές, για να είναι όλα έτοιμα αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου, που δίνεται το πρώτο σέρβις για το κορυφαίο στην Ελλάδα από πλευράς συμμετοχών τουρνουά «MATALA MASTER BEACH VOLLEY».

164 αθλητές και συνοδοί και 150 παιχνίδια στην καυτή άμμο, υπόσχονται πλούσιες συγκινήσεις, από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το βράδυ της Κυριακής!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας την Δευτέρα δόθηκε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Φαιστού παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Αρμουτάκη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου  για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Γιάννη Ξηρουδάκη και του οργανωτικού υπεύθυνου του τουρνουά κ. Βασίλη Κοκοτσάκη. Στα Μάταλα θα βρεθούν και φέτος οι κορυφαίοι αθλητές του Beach Volley, αλλά και οι λάτρεις του αθλήματος που θα απολαύσουν, καρφιά, μπλογκ και εκπληκτικές άμυνες στην καυτή άμμο, στην υπέροχη παραλία των Ματάλων! Το τουρνουά ξεκινά όπως προαναφέρθηκε στις 14 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 17.

Διοργανώνεται από την  Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον  πολιτιστικό σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων , την  Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), με την υποστήριξη (αιγίδα) του δήμου Φαιστού και της Μονομετοχικής εταιρίας Ματάλων ΑΕ, και πρόκειται για την 11 διοργάνωση των αγώνων πετοσφαίρισης άμμου (beach volley) ανδρών - γυναικών , με τίτλο «MATALA MASTER BEACH VOLLEY».

Οι αγώνες, σύμφωνα με τους διοργανωτές,  δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα,  αλλά στοχεύουν στην άθληση, ψυχαγωγία, την συνεργασία και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλούμενων και των κατοίκων της περιοχής, καθώς επίσης την πολιτιστική και τουριστική προβολή των Ματάλων.

Έναρξη προκριματικών αγώνων Πέμπτη 14 Ιουλίου ....από το πρωί στην παραλία Ματάλων ....
Οι τελικοί την Κυριακή 8μμ τελικός Γυναικών και 9μμ τελικός Ανδρών ...θα ακολουθήσουν οι απονομές και φυσικά ευχάριστες εκπλήξεις καθ'όλη την διάρκειά του τουρνουά ...

 

mesaralive.gr  13 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ