Σημαντική νίκη η Πυργιώτισσα με 2-1 επί της Αναγέννησης Δυτικών Προαστίων στο Τυμπάκι

notosportnews.gr  11 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σημαντική νίκη η Πυργιώτισσα με 2-1 επί της Αναγέννησης Δυτικών Προαστίων στο Τυμπάκι

Σημαντική νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Πυργιώτισσα επικρατώντας με σκορ 2-1 της Αναγέννησης Δυτικών Προαστίων στο Τυμπάκι, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, με τον Κιόσια να βγαίνει στο 10΄ μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ και με ψηλοκρεμαστό πλασέ, να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ίδιο να πιάνει κεφαλιά στην επαναφορά, την οποία όμως κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στην παραπάνω φάση οι γηπεδούχοι, το κατάφεραν στο 30΄ όπου ο Κουρτάκης με κεφαλιά, πέτυχε το 1-0.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο αποφασιστικά και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Παπαδάκη να ισοφαρίζει με απευθείας φάουλ το σκορ σε 1-1, για να έρθει όμως η απάντηση των γηπεδούχων στο 80΄ με τον Κιόσια να διαμορφώνει το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Λίγα λεπτά αργότερα ο σκόρερ πέτυχε κι άλλο γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 84΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Τσαντηράκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Καστρινάκης, Μερντάνι(65΄ Γκινίκα), Κιόσια, Γαργανουράκης, Άλμπερτ(75΄ Θάνος), Κουρτάκης, Νιολάκης(90΄ Μάκρογλου)

Αναγέννηση: Βραχνάκης, Στυλλιανάκης(46΄ Θαλασσινός), Σαφάκας, Καρούζος, Πλαίτης, Μαυρογιάννης, Μανωλιός(81΄ Γεωργιάδης), Μαυράκης(46΄ Τσαφαντάκης),  Ανδρουλάκης, Παπαδάκης, Τσαντηράκης

 

notosportnews.gr  11 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ