Στα χέρια της αστυνομίας Βούλγαρος για τις τηλεφωνικές απάτες

mesaralive.gr  19 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στα χέρια της αστυνομίας Βούλγαρος για τις τηλεφωνικές απάτες

Συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση με τις τηλεφωνικές απάτες που τον τελευταίο καιρό έχει αναστατώσει πολλές οικογένειες στη Μεσαρά.

Να σημειωθεί ότι τα ανώνυμα τηλεφωνήματα γινόταν από τη Βουλγαρία με απόκρυψη αριθμού, σε σταθερό τηλέφωνο. Ο Βούλγαρος που έμενε στις Μοίρες πήγαινε και έπαιρνε τα χρήματα από το «θύμα» της απάτης.

Αρχικά έδιναν ραντεβού σε κάποιο σημείο και όταν το «θύμα» πήγαινε εκεί ο Βούλγαρος τον παρακολουθούσε και όταν ο άνθρωπος επέστρεφε σπίτι του, τον ακολουθούσε ακόμα, έτσι ώστε να δει που μένει. Στη συνέχεια έκλειναν ξανά ραντεβού αυτή τη φορά κοντά στο σπίτι του και ο Βούλγαρος έπαιρνε τα χρήματα. Το άτομο που συνελήφθη  έχει αναγνωριστεί από ένα θύμα του που του κατέβαλε 350 ευρώ. Επίσης αναγνωρίστηκε και από άλλο άτομο το οποίο κατάλαβε ότι είναι απάτη και ενημέρωσε την αστυνομία. Αύριο το πρωί ο συλληφθής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Να τονιστεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν υπάρχουν άτομα τα οποία εξαπατήθηκαν και έδωσαν χρήματα στο δράστη, να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών για αναγνώριση του δράστη, ο οποίος είναι  μετρίου αναστήματος, μελαχρινός με σγουρά μακριά μαλλιά μέχρι τον ώμο.

 

mesaralive.gr  19 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ