Στην Παναγία και στην κόρη του αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο ο Μ. Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  24 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Στην Παναγία και στην κόρη του αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο ο Μ. Στεφανουδάκης

Για μια ακόμα φορά, ο γίγαντας Μεσαρίτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης, σήκωσε την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού, κάνοντας υπερήφανη τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσαρά.

Ο Μανώλης, αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον ακοντισμό στο Ντουμπάι, στην Παναγία και την  κόρη του!

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Στεφανουδάκης αναφέρει:

Με απόλυτη επιτυχία έγινε και το ξεκίνημα στο ακοντισμό για το 2017. Με βολή 28,76 μ. κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση του Fazza. 
Ένα μετάλλιο αφιερωμένο στην Παναγία που με βοηθά και στην κόρη μου, που κάνει τόσες θυσίες γι' αυτά τα μετάλλια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε υψηλά επίπεδα σε αυτή τη χρονική περίοδο για τη νέα αθλητική χρονιά.

Ευχαριστώ τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. 
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.
Ραντεβού ξανά το Σάββατο στη διοργάνωση του Sharjah, όπου θα αγωνιστώ στη σφαιροβολία».
 

 

mesaralive.gr  24 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ