Στην πρώτη του εντός έδρας ήττα υποχρέωσε τον ΓΑΣ Μεσαράς ο Γ.Σ.Κ. Ηρακλής με 1-3 σετ

  06 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην πρώτη του εντός έδρας ήττα υποχρέωσε τον ΓΑΣ Μεσαράς ο Γ.Σ.Κ. Ηρακλής με 1-3 σετ

Ύστερα από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, ο ΓΑΣ Μεσαράς που κατά διαστήματα έδειξε αρετές, υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο του 1ου υποομίλου της Α2 Γυναικών Βόλεϊ Γ.Σ.Κ. Ηρακλή με 1-3 σετ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα που σημειωτέον είχε χάσει ένα μοναχά σετ μέχρι πριν την αναμέτρηση με τον ΓΑΣΜ, κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο σετ με 20-25.
Η απάντηση του ΓΑΣ Μεσαράς ήταν δυναμική στο 2ο  σετ, όπου κατάφερε με τη σειρά του να πάρει με το ίδιο σκορ (25-20), ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1 σετ.
Ξεκινώντας το επόμενο σετ, φαινόταν ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι, καθώς οι γηπεδούχες δυσκόλεψαν αρκετά τις φιλοξενούμενες με την πρωτοπορία να εναλλάσσεται, ωστόσο και πάλι η εμπειρία και η ικανότητα των παιχτριών του Ηρακλή στάθηκαν αρκετά ώστε να πάρουν το προβάδισμα και να επικρατήσουν με 19-25, κάνοντας παράλληλα το 1-2.
Τα κορίτσια του ΓΑΣ Μεσαράς ήθελαν να ξεκινήσουν δυνατά το επόμενο σετ και να μπουν μπροστά…  σε κάποιο σημείο το κατάφεραν, ωστόσο και πάλι οι φιλοξενούμενες είχαν απάντηση… καθώς κατάφεραν να περάσουν εκείνες μπροστά και να κερδίσουν με σχετική ευκολία το 4ο σετ με 12-25, παίρνοντας παράλληλα και τον αγώνα με συνολικά σετ 1-3. 
Όπως και να έχει πάντως, παρά την ήττα του ο ΓΑΣ Μεσαράς έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, μάλιστα σε κάποια διαστήματα της αναμέτρησης έπαιξε πολύ καλό Βόλεϊ, ενθουσιάζοντας τους αρκετούς φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες, κερδίζοντας πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα το χειροκρότημά τους.

Αναλυτικά τα σετ: 1ο: 20-25, 2ο: 25-20, 3ο: 19-25, 4ο: 12-25

ΓΑΣ Μεσαράς: Ποδαρά, Καψαμπέλη, Τσοπούλου, Αλεξάκη, Μανωλάκη, Μαυρέα, Γεωργιλά, Μπριλλάκη, Τζωρτζακάκη, Τσαβολάκη, Παπαδάκη, Κουτσάκη.

Γ.Σ.Κ. Ηρακλής: Κόττα, Κυριάκου, Κοσμά, Κουτουξίδου, Χούντα, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη, Λαμπρινίδου, Βογιατζόγλου Ι., Βογιατζόγλου Α., Λύρα, Γιαννέλου.

Όσο αφορά τη συνέχεια, ο ΓΑΣ Μεσαράς αγωνίζεται το επόμενο Σάββατο στα Βριλήσσια με την ομώνυμη ομάδα, σ’ ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει θα διατηρήσει τις ελπίδες διεκδίκησης μιας θέσεως στα μπαράζ ανόδου.

 

  06 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ