Στο εδώλιο οι δύο αστυνομικοί μετά την καταδίωξη με την επεισοδιακή κατάληξη

  19 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Στο εδώλιο οι δύο αστυνομικοί μετά την καταδίωξη με την επεισοδιακή κατάληξη

Η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού δύο νεαρών φίλων στην παραλιακή λεωφόρο

Στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί, σήμερα Δευτέρα, η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού δύο νεαρών φίλων στην παραλιακή λεωφόρο, μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Οι δύο νέοι, ηλικίας 19 και 16 ετών τότε, δεν είχαν σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να καταδιωχθούν από δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Η καταδίωξη είχε επεισοδιακή κατάληξη καθώς το 50άρι μηχανάκι των δύο φίλων εξετράπη της πορείας του, τέθηκε εκτός οδοστρώματος και κατέληξε σε πρανές με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό των δύο επιβατών. 

Η υπόθεση πήρε δραματική τροπή μετά την μαρτυρία-σοκ αυτόπτη μάρτυρα, η οποία κατέθεσε ότι είδε τον συνοδηγό αστυνομικό να τεντώνει το δεξί πόδι, να ακουμπάει το μοτοποδήλατο των δύο νέων με αποτέλεσμα την μοιραία εκτροπή του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο αστυνομικοί παραπέμπονται στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή. 

Οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί αρνούνται ότι είχαν την οποιαδήποτε επαφή με το μοτοποδήλατο.

Σημειώνεται ότι οι δύο τραυματίες υπέστησαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχαν νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 

cretalive.gr

 

  19 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ