Στο επόμενο δεκαήμερο οι απαντήσεις του Υπουργείου στο Δήμο Γόρτυνας.

mesaralive  26 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Στο επόμενο δεκαήμερο οι απαντήσεις του Υπουργείου στο Δήμο Γόρτυνας.

φωτο:aek365.com

Στην αναμονή βρίσκεται πλέον ο Δήμος Γόρτυνας για τις απαντήσεις του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητής Ανασυγκρότησης κ. Νίκου Βούτση μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί μαζί του ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης.

Ο Δήμαρχος του Μεσαρίτικου Δήμου επισκέφθηκε τόσο τον Υπουργό, όσο και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου και όπως είπε μιλώντας στο mesaralive, "η επίσκεψη έγινε, προκειμένου να υπάρξει τόσο προφορική, όσο και γραπτή ενημέρωση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Γόρτυνας και τους λόγους αδυναμίας ισοσκέλισής του".

"Τα αιτήματά μας είναι δίκαια, το πρόβλημα είναι χρόνιο και  υπαρκτό. Ο Δήμος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και για να γίνει αυτό χρειάζεται πολιτική απόφαση" ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σχοιναράκης. Μάλιστα πρόσθεσε "ενημέρωσα τόσο τον Υπουργό, όσο και τον Γενικό Γραμματέα για την αδικία που υφίσταται ο Δήμος Γόρτυνας και αναμένουμε απαντήσεις εντός πέντε έως δέκα ημερών".

Τον κ. Σχοιναράκη συνόδευσαν στην επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικώ,ν ο Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, καθώς και το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Α. Λουλουδάκης.

 

mesaralive  26 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα