Συναντήσεις του Δημάρχου Φαιστού στην Περιφέρεια Κρήτης

mesaralive.gr  25 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συναντήσεις του Δημάρχου Φαιστού στην Περιφέρεια Κρήτης

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, συναντήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης.

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε την Περιφέρεια Κρήτης συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ξηρουδάκη.

Στην ατζέντα της συζήτησης με τον Περιφερειάρχη, αλλά και με τον Αντιπεριφερειάρχη,  βρέθηκε  η παραχώρηση του Στρατοπέδου Νικολούδη, όπου η διαδικασία εκτιμάται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία. Επίσης συζητήθηκε η αναγκαιότητα χρηματοδότηση του  Κλειστού Γυμναστηρίου Τυμπακίου, ενώ έγινε συζήτηση για το Κολυμβητήριο Μοιρών, και έργα τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια, όπως τα γήπεδα Τυμπακίου, Πόμπιας και Ζαρού. Από την συζήτηση δε θα μπορούσε να λείψει και το θέμα μείζονος σημασίας της εκτροπής του Πλατύ ποταμού το οποίο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

 

mesaralive.gr  25 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα