Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 7ο  Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  17 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 7ο  Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής στο Τυμπάκι στα πλαίσια της προετοιμασίας για το 7ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι.

«Το καθιερωμένο έθιμο του Καρναβαλιού  θα γίνει φέτος την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 στη Λεωφόρο Τυμπακίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι. 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από Συλλόγους και Φορείς, από τα σχολεία μας και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους.
Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων.
Πάρτε τα παιδιά σας, την οικογένεια, τους φίλους, τους συμμαθητές σας, φορέστε στολές κι ελάτε μαζι μας!!!!
Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε!!!! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω fb και στη σελίδα του συλλόγου!!!» αναφέρει η Καρναβαλική Επιτροπή του 7ου Καρναβαλιού Δήμου Φαιστού που τελεί  υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και του Δήμου Φαιστού.»!

Το γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής λειτουργεί δίπλα από την Εθνική Τράπεζα στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου και σας περιμένει να βρείτε στολές για να συμμετέχετε στο Καρναβάλι!!!

 

mesaralive.gr  17 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα