Συνεδριάζει σήμερα  το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού

mesaralive.gr  31 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνεδριάζει σήμερα  το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα «Μιχαήλ Χαρ. Ζαχαριουδάκη» στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Φαιστού το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη είναι:

 

Εισηγητής Δήμαρχος  κ. Αρμουτάκης Γεώργιος

  1. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Φαιστού για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε.
  2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Φαιστού για συγκρότηση επιτροπής για τον χαρακτηρισμό ή μη των παραλιών ως πολυσύχναστων.
  3. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Φαιστού για τη σύσταση Γνωμοδοτικών Επιτροπών για την ανέλκυση ναυαγίων και απομάκρυνση επιβλαβών και επικίνδυνων πλοίων.
  4. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Φαιστού για τη συγκρότηση των Α/θμιων και Β/θμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Π.Ε. Ηρακλείου.
  5. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας που ορίζονται από αυτή και θα συμμετέχουν στη σύνθεση της εκτελεστικής επιτροπής με δικαίωμα ψήφου κατά την εξέταση του θέματος της πειθαρχικής υπόθεσης του υπαλλήλου Χατζηδάκη Κων/νου του Ανδρέα κατηγορίας ΔΕ Υδραυλικών, μετά την παραπομπή της πειθαρχικής του υπόθεσης στην εκτελεστική επιτροπή του Δήμου.
  6. Ορισμός επιτροπών για Επιτροπή παραλαβής – καλής εκτέλεσης επισκευής και συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων και για Επιτροπή Γνωμοδότησης επισκευής και συντήρησης οχημάτων.
  7. Αίτηση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού του Δήμου Φαιστού».
  8. Αίτηση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ.Δ. Γαλιάς Δήμου Μοιρών (Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και βοηθητικών χώρων υπόγειο)».
  9. Εισήγηση έγκρισης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «Κατασκευή Κτηρίου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ.Δ. Γαλιάς Δήμου Μοιρών».
  10. Έγκριση και παραλαβή των Τοπογραφικών (κατηγορία 16) της «Μελέτη Αποκατάστασης – Διαρρύθμισης Λυκείου Πόμπιας και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του».
  11. Άσκηση προσωρινών μέτρων κατά της κ. Φωτεινής Κωνστ. Χατζηδοσπυριδάκη.

 

Οικονομικά θέματα / Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Μαυράκης Γεώργιος

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης και διάθεση πίστωσης ποσού 11.500,00 ευρώ για το έργο με τίτλο «διαμορφώσεις – κατασκευές – συντηρήσεις υποδομών σε κοινόχρηστους και αθλητικούς χώρους» και Κ.Α. 2014ΕΠ50200007 της ΣΑΕΠ 002, για το 7Ο υποέργο (νέο): «προμήθεια εκτοξευτήρων άρδευσης χλοοτάπητα γηπέδου Τυμπακίου Δ. Φαιστού».

 

Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ.Χαλκιαδάκης Ζαχαρίας

  1. Ένταξη των ελαιοκομικών περιοχών του Δήμου στο πρόγραμμα Δακοκτονίας  για τα έτη 2017, 2018 και 2019.

Μετακινήσεις Δημάρχου και Αιρετών.

 

mesaralive.gr  31 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ