ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για τις αντιδράσεις αγροτών στην επίσκεψη Τσιρωνή

  26 May, 2017 ΓΝΩΜΕΣ
ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για τις αντιδράσεις αγροτών στην επίσκεψη Τσιρωνή

Τα προβλήματα και οι παθογένειες δεκαετιών δεν θα επιλυθούν με κραυγές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, μέσω της οποίας σχολιάζει τις αντιδράσεις των αγροτών, κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, κ. Γιάννη Τσιρωνή στο Τυμπάκι σήμερα.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Η σημερινή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνη στο νομό Ηρακλείου δεν θα αμαυρωθεί ούτε θα επισκιαστεί ως προς την ουσία και το περιεχόμενο της από τις αντιδράσεις και πρακτικές μιας μειοψηφίας, που δεν επιθυμεί το διάλογο και σαφώς δεν εκπροσωπεί ούτε εκφράζει τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης.

Τα προβλήματα και οι παθογένειες δεκαετιών δεν θα επιλυθούν με κραυγές, αλλά με ουσιαστικό διάλογο και κατανόηση της αναγκαιότητας να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, μακριά από όλα τα λάθη και τις στρεβλώσεις του χθες.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση, η ανάπτυξη που τόσο χρειάζεται ο τόπος, έχει ως ένα από τους θεμελιώδεις πυλώνες της τον αγροτικό κόσμο, τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Οι σημερινές συναντήσεις του Υπουργού και η αποψινή σύσκεψη αναφορικά με τις βιοκαλλιέργειες εντάσσεται ακριβώς σε αυτό τον σχεδιασμό, ένα σχεδιασμό που ποτέ μέχρι σήμερα δεν διέθετε η χώρα.

Δεν θα μας φοβίσουν ούτε θα κλειστούμε στα γραφεία μας όπως κάποιοι ελπίζουν. Είμαστε εδώ. Έτοιμοι για ουσιαστικό διάλογο με επιχειρήματα, για να διορθωθούν λάθη, παραλείψεις, στρεβλώσεις.
Δίνουμε τη μάχη μαζί με το λαό για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια.

Μαχόμαστε.
Επιμένουμε
Μπορούμε
Προχωράμε Μαζί

 

candianews.gr

 

  26 May, 2017 ΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα