ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα που παίζουν για την Περιφέρεια Κρήτης

neakriti.gr  19 July, 2023 ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα που παίζουν για την Περιφέρεια Κρήτης

Αρκετά μπερδεμένες φαίνεται ότι είναι ακόμη οι διεργασίες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη υποψηφίου για την Περιφέρεια Κρήτης αν και συζητά τόσο για Κουράκη όσο και για Δανέλλη με τον τελευταίο να συγκεντρώνει πλειοψηφική αποδοχή αλλά χωρίς να είναι η υποψηφιότητά αυτή «στα πλάνα του»!

Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλειοψηφία συγκλίνει προς τον Σπύρο Δανέλλη ο ίδιος φέρεται να μην έχει πει ακόμη το «ναι» και να μην είναι γενικώς στα πλάνα του. 


Στη συνεδρίαση του Οργάνου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας εκφράστηκαν διάφορες απόψεις και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν φωνές κυρίως από τους βουλευτές να εξεταστεί και το ενδεχόμενο στήριξης του Κουράκη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης αφού στο Όργανο στήριξε τον Κουράκη την άλλη μέρα το πρωί δήλωσε στήριξη στο πρόσωπο του Σπύρου Δανέλλη. 


Ο Δανέλλης σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή τη φάση δεν εμφανίζεται ούτε θετικός ούτε αρνητικός όμως θα ήθελε σύμφωνα με πληροφορίες το εχέγγυο ότι θα είναι το πρόσωπο που συσπειρώνει όλο το κόμμα και η υποψηφιότητά του θα κάνει μόνο καλό! Δηλαδή χρειάζεται και από τα κεντρικά αλλά και τοπικά να υπάρξει έκφραση στο πρόσωπό του ότι ενώνει! 


Ωστόσο εκείνο που του αποδίδεται ως φράση ότι δεν είναι στα πλάνα του η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Κρήτης έχει πολλές αναγνώσεις.

Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί ότι η στήριξη στον Δανέλλη δόθηκε πλειοψηφικά κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου. 


Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Συντονιστής της Ν.Ε Ρεθύμνου Μανώλης Αυγενάκης ξεκαθάρισε ότι είναι ψέμα αυτό που κυκλοφορεί τελευταία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο στηρίζει τον Αρναουτάκη. 

 

neakriti.gr  19 July, 2023 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα