Σύσκεψη των φορέων Τυμπακίου σήμερα το απόγευμα

  28 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σύσκεψη των φορέων Τυμπακίου σήμερα το απόγευμα

Το θέμα της μεταφοράς υπηρεσιών και υπαλλήλων από το Τυμπάκι στις Μοίρες φαίνεται πως ήταν η «σταγόνα» που «ξεχείλισε» το ποτήρι για κατοίκους και φορείς του Τυμπακίου που όπως λένε βλέπουν τα τελευταία χρόνια να απομακρύνονται η μία μετά την άλλη οι υπηρεσίες από την περιοχή…

Περισσότερο από ποτέ φορείς και κάτοικοι  εμφανίζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δραστικές κινήσεις αφού όπως λένε, τα τελευταία χρόνια το μόνο που βλέπουν στον τόπο τους είναι υποβάθμιση…Στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, αναφέρθηκε πολλές φορές το θέμα της υποβάθμισης του Τυμπακίου, καθώς επίσης και ότι ο Καλλικράτης έχει φέρει πολλά δεινά στην περιοχή οδηγώντας την «πλούσια νύφη», την περιοχή του Τυμπακίου στη διάλυση.

Οι  φορείς δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι ούτε από την συζήτηση στο ΔΣ Φαιστού όπως αυτή εξελίχθηκε ούτε από το αποτέλεσμα. Μάλιστα όπως ανέφεραν μιλώντας στην  πρωινή εκπομπή του dream fm, τόσο ο κ. Μπάμπης Πατρικαλάκης όσο και ο κ. Δημήτρης Χαλκιαδάκης, διοργανώνεται ήδη ευρεία σύσκεψη φορέων  αλλά και κατοίκων σήμερα στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μετοχίου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις έτσι ώστε  να σταματήσει η υποβάθμιση του Τυμπακίου.

 

  28 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ