Τα είπε αλλά ... δεν έπεισε το δικαστήριο ο Κρητικός ... Εσκομπάρ !

mesaralive.gr  21 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Τα είπε αλλά ... δεν έπεισε το δικαστήριο ο Κρητικός ... Εσκομπάρ !

Φωτο: cretalive.gr

Υποστήριξε ότι όλα τα έκανε για τη ... δόση του !

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση του 43χρονου αποκαλούμενου ως "βαρόνου" της κόκας. 

Στο εδώλιο ανέβηκαν τόσο ο 43χρονος όσο και η πρώην σύζυγος του με τις απολογίες τους να μην φαίνονται ... πειστικές με την έδρα να αμφισβητεί ευθέως τους ισχυρισμούς τους !

Από την πλευρά του 43χρονος ο οποίος υποστήριξε ότι τα έκανε όλα για να πάρει την δόση του ! Ανέφερε ότι ούτε η σύζυγός του και ο γιος του δεν γνώριζαν τίποτα με την έδρα να αμφισβητεί τα όσα υποστήριξε τονίζοντας ότι από τις τηλεφωνικές συνομιλίες φαινόταν ότι και οι δυο γνώριζαν πολύ καλά !

Ο ίδιος ανέφερε ότι πούλησε ένα χωράφι για να αγοράσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών καθώς όπως υποστήριξε οι ανάγκες του σε καθημερινή βάση ήταν μεγάλες ... Όταν η έδρα τον ρώτησε αν πήγαινε στην Ολλανδία για να πάρει τη δόση του ο ίδιος απάντησε καταφατικά. 

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 42χρονου υποστήριξε ότι δε γνώριζε τίποτα και ότι η συμπεριφορά του συζύγου της ήταν άσχημη εξ αιτίας των ναρκωτικών. Η ίδια ανέφερε ότι ο 42χρονος είχε εξωσυζυγικέ σχέσεις ενώ όλα αυτά που έκανε δεν τα έκανε με τη θέληση της. Η ίδια τόνισε ότι δεν γνώριζε τι γινόταν και ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει τα παιδιά της ενώ υποστήριξε ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο και δεν την άφηνε ο 42χρονος. Από την πλευρά της η έδρα έδειξε να αμφιβάλει τα όσα υποστήριξε η σύζυγος στην απολογία της καλώντας την να πει την αλήθεια.

Πηγή: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  21 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ