Την Κυριακή το πρωί αγωνίζεται στο Παγκόσμιο ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  20 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Την Κυριακή το πρωί αγωνίζεται στο Παγκόσμιο ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Αγωνιστική προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Μανώλης Στεφανουδάκης ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.

Ο Μανώλης συνοδεύεται από τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και αγωνίζεται την Κυριακή 23 Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης θα αγωνιστεί περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής ώρα Αγγλίας και περίπου 13:00 ώρα Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι ο καιρός στο Λονδίνο, είναι βροχερός κάτι που δυσκολεύει σίγουρα τους αθλητές που έρχονται από πιο ζεστές χώρες όπως η Ελλάδα! Το σίγουρο ωστόσο είναι πως ο Μανώλης Στεφανουδάκης την Κυριακή θα βάλει για άλλη μια φορά τα δυνατά του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Όπως είπε και ο ίδιος λίγο πριν αναχωρήσει από τη Μεσαρά και την Ελλάδα για το Λονδίνο «Για μια ακόμα φορά, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονια, το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού,ακόμα θέλω να ευχαριστήσω  τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες».

 

mesaralive.gr  20 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ