Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου και η Πυργιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Στέλιος Χανιωτάκης  20 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου και η Πυργιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες: mesaralive.gr

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στις δυο ομάδες του Τυμπακίου, ο ΑΟΤ και η Πυργιώτισσα έκοψαν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Καφέ με…ράκι στο Τυμπάκι την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Το παρόν έδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια και των δύο ομάδων, και όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές, καθώς και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καμηλαρίου κ. Αλέκος Σπυριδάκης

Το φλουρί βρήκε ο παίκτης της Πυργιώτισσας Μάνθος Στρατιδάκης, και κέρδισε μια χρυσή λύρα.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου Αντώνης Λαμπράκης παρουσίασε επίσημα τις τρείς νέες μεταγραφές (Μπερουασβίλι, Μαραγκάκης Άρ., Μαραγκάκης Αντ.), αλλά και τον νέο τεχνικό διευθυντή των ομάδων Γιάννη Νικολιδάκη.

Αμέσως μετά τον πρόεδρο του ΑΟΤ το λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟΤ Γιώργος Χαραλαμπάκης  όπου και παρουσίασε τον νέο τριετές προγραμματισμό της ομάδας υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Σειρά πήρε ο κ. Νικολιδάκης όπου ανέπτυξε τον τριετή προγραμματισμό ο οποίος περιλαμβάνει τις ακαδημίες του ΑΟΤ, και τις ομάδες ΑΕΚαμηλαρίου, Α.Ο.Πυργιώτισσα, και Α.Ο.Τυμπακίου, με σχεδιασμό τα παιδιά που βγαίνουν από την ακαδημία να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους παίζοντας σε ΑΕΚαμηλαρίου και Πυργιώτισσα, με τελικό αποτέλεσμα την ένταξή τους στην Ομάδα του ΑΟΤ

 

Στέλιος Χανιωτάκης  20 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα