To θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Τυμπάκι έθεσε ο Δήμαρχος Φαιστού

mesaralive.gr  11 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Τυμπάκι έθεσε ο Δήμαρχος Φαιστού

Πολλά και σημαντικά θέματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης του Δημάρχου Φαιστού κ. Γιώργου Αρμουτάκη στην Αθήνα το τριήμερο 8,9 και 10 Φεβρουαρίου.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Αρμουτάκης σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα Τοπικά ΜΜΕ. Το mesaralive.gr ήταν εκεί και θα σας ενημερώσει με επόμενες αναρτήσεις του για το θέμα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε και στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυμπακίου, ένα θέμα που ήταν στην ατζέντα του Δημάρχου κατά τη διάρκεια της συνάντησής του στη Βουλή με τον Υφυπουργό  Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρμουτάκης για το Κλειστό Γυμναστήριο Τυμπακίου ««είναι θέμα πρώτης γραμμής. Η κατασκευή ξεκίνησε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση το 2010 ωστόσο σταμάτησε λόγω έλλειψης πόρων. Υπάρχει μελέτη με προϋπολογισμό 2,1 εκ. ευρώ.  Ο Υφυπουργός μας είπε να κάνουμε την πρότασή μας, και ότι υπάρχουν δυσκολίες αλλά θα το προσπαθήσουμε  αν μπορέσουμε  και σε συνεργασία με την Περιφέρεια για να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Με τη συνάντηση αυτή πετύχαμε ο Δήμος να έχει πρόσβαση στον Υπουργό που   διαχειρίζεται τα θέματα αθλητισμού . Το κλίμα στη συνάντηση ήταν πολύ θετικό και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση» κατέληξε ο Δήμαρχος.

 

mesaralive.gr  11 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ