Τους έκλεισε το δρόμο, προκάλεσε τροχαίο και… εξαφανίστηκε

mesaralive.gr  14 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τους έκλεισε το δρόμο, προκάλεσε τροχαίο και… εξαφανίστηκε

Άγιο βοηθό είχαν δυο νεαροί από τις Μοίρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο ντεραπάρισε στην περιοχή του Ηρώου…

Αιτία η ασυνειδησία άγνωστου οδηγού που τους έκλεισε το δρόμο με  αποτέλεσμα, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε μουριά δίπλα στο Ηρώο… Όπως ανέφερε στο mesaralive.gr συγγενικό πρόσωπο του οδηγού του αυτοκινήτου που ντεραπάρισε, ο νεαρός οδηγός με ένα φίλο του επέστρεφαν χθες τα ξημερώματα, οδηγώντας από τα Καπαριανά προς τις Μοίρες.

Λίγο πριν να φτάσουν στο Ηρώο και συγκεκριμένα ένα στενό πριν, είδαν ξαφνικά μπροστά τους ένα αυτοκίνητο να τους κλείνει το δρόμο βγαίνοντας από το στενό.

Ο νεαρός  οδηγός έκανε ελιγμό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο πήρε τούμπα  και έπεσε πάνω στο δέντρο, ευτυχώς ωστόσο για τους δύο  επιβαίνοντες, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Τα παιδιά σίγουρα είχαν Άγιο βοηθό, αφού το αυτοκίνητο έχει πάθει σοβαρές υλικές ζημιές ενώ άνοιξε και ο πλαϊνός αερόσακος από την πλευρά του συνοδηγού.

Όσο για τον ασυνείδητο που έγινε αιτία να προκληθεί το τροχαίο, εξαφανίστηκε χωρίς να σταματήσει, αν και είναι αδύνατον να μην αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί….

 

mesaralive.gr  14 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα