Τρία στα τρία χρυσά μετάλλια για το Μανώλη Στεφανουδάκη

  25 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Τρία στα τρία χρυσά μετάλλια για το Μανώλη Στεφανουδάκη

Με άλλη μια μεγάλη εμφάνιση και ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο Ντουμπάι, έκλεισε η συμμετοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας στα πλαίσια του Sharjah 7th International Open Athletics Meeting.

Απομένει ακόμα ένας αγώνας, στην συγκεκριμένη διοργάνωση, για να κλείσει η επίσημη πρώτη για το 2017, παρουσία  του Χρυσού Παραολυμπονίκη του Ρίο Μανώλη Στεφανουδάκη! Ο γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής, έχει ήδη κερδίσει τρία χρυσά μετάλλια, δύο στο  9th Fazza Para-Athletics Championships  και ένα σήμερα στο Sharjah, ενώ αναμένεται και το αγώνισμα του ακοντισμού στην ίδια διοργάνωση με το οποίο θα κλείσει η φετινή συμμετοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη στις μεγάλες διοργανώσεις του Ντουμπάι !!!!

Ο Μεγάλος Αθλητής έχει  πετύχει τις τελευταίες ημέρες μεγάλες  διακρίσεις και συνεχίζει να ανεβάζει τη χώρα μας και την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού κάνοντας υπερήφανους τους συντοπίτες του Μεσαρίτες αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα! Η σημερινή μάλιστα νίκη αποκτά ιδιαίτερο συμβολισμό μιας και η Ελλάδα γιορτάζει την Εθνική μας Επέτειο!!!!

Το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

 

  25 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα