Τροχαίο στον Πομπιανό δρόμο. Μετά από μιάμιση ώρα πήγε η αστυνομία

mesaralive.gr  08 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τροχαίο στον Πομπιανό δρόμο. Μετά από μιάμιση ώρα πήγε η αστυνομία

Τροχαίο με τραυματία σημειώθηκε πρίν από αρκετή ώρα σε γνωστό ώς σημείο καρμανιόλα στην Πομπιανή διασταύρωση στις Μοίρες

Σε ένα σημείο που καθημερινά γίνεται τουλάχιστον ένα τροχαίο ατύχημα, και που κανένας αρμόδιος δεν έχειο φροντίσει ώστε να τοποθετηθούν επιτέλους φανάρια. 

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης βέβαια δεν είναι το τροχαίο που πλέον έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά η αργοπορία κατά μιάμιση ώρα της αστυνομίας να φτάσει στο σημείο, το οποίο βρίσκεται 100 μέτρα από το Α.Τ.Μοιρών.

Για καλή τύχη όσων πέρασαν από το σημείο του ατυχήματος, βρέθηκαν δύο Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου ανέλαβαν να ρυθμίζουν την κυκλοφορία αποτρέποντας έναν νέο τροχαίο, καθώς τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο έπρεπε να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι να φτάσει η αστυνομία που όπως αναφέραμε και πιο πρίν, για μιάμιση ώρα ήταν άφαντη.

Όπως ανέφεραν στο Mesaralive.gr πολίτες που επικοινώνηαν με το Α.Τ. Μοιρών ώστε να ενημερώσουν για το τροχαίο, έλαβαν την απάντηση πως δεν υπάρχει προσωπικό για να πάει

 

mesaralive.gr  08 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα