Αγιάστηκαν τα ύδατα από το  παραλιακό μέτωπο μέχρι τον  Ψηλορείτη!

  08 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αγιάστηκαν τα ύδατα από το  παραλιακό μέτωπο μέχρι τον  Ψηλορείτη!

Τελετές Αγιασμού των Υδάτων πραγματοποιήθηκαν και φέτος στον Κόκκινο Πύργο, στο Καλαμάκι, στα Μάταλα, στους Καλούς Λιμένες και στο Ζαρό, στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων από τον Δήμο Φαιστού.

Στις τελετές παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Αρμουτάκης Γεώργιος, ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κεφαλογιάννης Μανώλης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Αυγενάκης Λευτέρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Καμπουράκης Λάμπρος, Ματαλλιωτάκης Γεώργιος, Τουπάκης Φανούριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Νικολακάκης Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Πασπάτης Γρηγόρης, εκπρόσωποι Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, Φορέων και Συλλόγων του Δήμου μας, καθώς και πλήθος κόσμου(δημότες και επισκέπτες).

Πολλοί κολυμβητές βούτηξαν στα παγωμένα νερά, προκειμένου να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να πάρουν την ευλογία του για άλλη μια χρονιά, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν ιδανικές.

 

  08 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ