Απολογείται σήμερα ο 33χρονος για τον βιασμό της γυναίκας στα Ανώγεια

  10 August, 2022 ΑΡΘΡΑ
Απολογείται σήμερα ο 33χρονος για τον βιασμό της γυναίκας στα Ανώγεια

Ο άνδρας, ο οποίος αναμένεται το πρωί της Τετάρτης να περάσει το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου, θα απολογηθεί στον εισαγγελέα, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες , υποστηρίζει ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη συναίνεση της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα και αφού του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή
Η νεαρή γυναίκα από την Αθήνα είχε εξεταστεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος εντόπισε κακώσεις που παραπέμπουν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ουσία στον οργανισμό της και εάν της χορηγήθηκε το «χάπι του βιασμού».

Το χρονικό
Η 32χρονη το Σάββατο (6/8) βρέθηκε στα Ανώγεια με τον 54χρονο σύντροφό της και την παρέα τους σε εκδήλωση, ενώ κάθισαν μετά σε ταβέρνα της περιοχής. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα ο 33χρονος.

Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε, λόγω και του αλκοόλ, αδιαθεσία. Τότε ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη σε βάρος της, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μετά την καταγγελία οι αρχές προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή δύο ατόμων, του 33χρονου και ενός 45χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Κατά την προανάκριση ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

  10 August, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα