Δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο για την Κέλλυ Κυδωνάκη!

  30 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο για την Κέλλυ Κυδωνάκη!

Συνεχίζει να εξελίσσεται και να πετυχαίνει στόχους η Τυμπακιανή Πρωταθλήτρια

Στην παρθενική της συμμετοχή σε επίπεδο Γυναικών, η Κέλλυ Κυδωνάκη ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη τις προηγούμενες μέρες στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας,εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας

Η 21χρονη αθλήτρια έκανε ιδανικό ξεκίνημα,σε μια διοργάνωση με πολλές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα,στην κατηγορία των +68κ, επικρατώντας της Λούσια Λέσιακ απο την Κροατία (3-1). Να σήμειώθεί ότι η Κέλλυ είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της,σε επίπεδο Νεανίδων το 2018.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας επιστρέφει απόψε με 5 μετάλλια(4 χάλκινα, 1 ασημένιο) στις αποσκευές της, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Τριανταφυλλίδη να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Είναι πλέον γεγονός, ότι η Ελλάδα έχει επανέλθει μετά από 11 χρόνια στην ελίτ της Ευρώπης. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, διότι πρώτος πίστεψα σε αυτήν την ομάδα, πριν από έναν χρόνο και ήμουν σίγουρος ότι το ταλέντο και η ψυχή των αθλητών αυτών θα τους οδηγήσει ξανά στις ένδοξες εποχές της Ελληνικής ‘dream team’ , όπου αγωνιζόμουν κι εγώ τότε ως αθλητής. Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να πιστέψουν αυτά τα παιδιά ότι αξίζουν να είναι στους καλύτερους της Ευρώπης και γιατί όχι και του κόσμου. Νιώθω υπερήφανος και δικαιωμένος. Τους ευχαριστώ όλους έναν έναν ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου για αυτές τις μοναδικές στιγμές που που χάρισαν. Το μέλλον τους ανήκει».

Το Mesaralive επικοινώνησε με την Κέλλυ και σύντομα θα φιλοξενήσει την πρώτη συνέντευξη,έπειτα απο τη νέα αυτή επιτυχία της.

Μείνετε συντονισμένοι....

 

  30 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα