Έθεσαν επι τάπητος τα ζητηματα που απασχολούν τους αγροτες της Κρήτης

mesaralive.gr  27 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Έθεσαν επι τάπητος τα ζητηματα που απασχολούν τους αγροτες της Κρήτης

Πολλά θέματα "έπεσαν" στο τραπέζι των συζητήσεων

Συνάντηση, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα που «καίνε» τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, είχε  σήμερα στην Αθήνα ο συντονιστής της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλης Ορφανουδάκης με τον βουλευτή Ηρακλείου της Ν.Δ  Λευτέρη Αυγενάκη.

«Η ΝΔ βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους αγρότες της Κρήτης» τόνισε σε δηλώσεις του   ο κ. Αυγενάκης, ενώ, όπως επισημανθηκε μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται σύσκεψη της ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της  Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάποια από τα κύρια θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης και κυριάρχησαν στη συζήτηση, αφορούν στο φορολογικό – ασφαλιστικό των αγροτών, την θεσμοθέτηση του μεταφορικού ισοδύναμου και στην Κρήτη, την καταπολέμηση των παράνομων εισαγωγών και των ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων, καθώς και την αλλαγή του καθεστώτος αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ.

Ο κ. Αυγενάκης, αφού επανέλαβε τη δέσμευσή για την διαχρονική στήριξη του Κόμματος στον αγροτικό κόσμο, τόνισε πως: «Η Νέα Δημοκρατία έχει ιστορικούς δεσμούς με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, τον οποίο θεωρεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Η σημερινή συνάντηση με τον συντονιστή της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης κ. Μανώλη Ορφανουδάκη, αποτελεί παράδειγμα των σχέσεων του κόμματος με τον αγροτικό κόσμο και του διαρκούς διαλόγου που έχουμε αναπτύξει μαζί τους».

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης και του Πρόεδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

mesaralive.gr  27 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ