Φρίκη: Βίαζε την κόρη του κι απέκτησε μαζί της 6 παιδιά

  25 September, 2019 ΑΡΘΡΑ
Φρίκη: Βίαζε την κόρη του κι απέκτησε μαζί της 6 παιδιά

Αποτροπιασμό προκαλεί στην Ιρλανδία υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά έναν παιδεραστή που βίαζε τη θετή του κόρη από την ηλικία των 12 ετών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της έξι παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σον ΜακΝτάρμπι, που ήταν γνωστός στις Αρχές, είχε παραδεχθεί ότι είχε αποκτήσει με τη θετή του κόρη Μαίρη από το 1981 μέχρι το 1989. Μάλιστα, φαινόταν αμετανόητος, αφού, όπως είχε καταθέσει, δεν θεωρούσε πως είχε διαπράξει κάτι κακό. Έτσι, ο παιδεραστής, που πέθανε πριν από τουλάχιστον δέκα χρόνια, δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οι τρεις κόρες της Μαίρη, η Άσλεϊ, η Ίζελτ και η Μέγκαν Μάνινγκ συνέκριναν τον πατριό τους, Σον ΜακΝτάρμπι, με τον διαβόητο αυστριακό παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ, που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη σ’ ένα υπόγειο στην Αυστρία επί 24 ολόκληρα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απέκτησε 24 παιδιά μαζί της. Σύμφωνα με τις περιγραφές των τριών αδελφών, ο πατριός τους κρατούσε σκλάβα την τρομοκρατημένη μητέρα τους, τη βίαζε και την κακοποιούσε. Μάλιστα, η κακοποιημένη βάναυσα μητέρα φοβούνταν τόσο πολύ, που κάθε βράδυ κοιμόταν με ένα σφυρί κάτω από το μαξιλάρι της.

Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά της κάνουν λόγο για μια πολύ στοργική μητέρα, σε αντίθεση με τον ΜακΝτάρμπι, τον οποίο ποτέ δεν αποκάλεσαν πατέρα.

 

  25 September, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα