H τραγωδία στο Μάτι δείχνει το δρόμο της πρόληψης στην Κρήτη!

cretalive.gr  05 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
H τραγωδία στο Μάτι δείχνει το δρόμο της πρόληψης στην Κρήτη!

Ενημέρωση στους πυροσβέστες στο νησί .. για να προλάβουμε τα χειρότερα!

Η τραγωδία στο Μάτι ... παρέδωσε μαθήματα, για το μέλλον. Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Αντιμετώπισης Εμπρησμού που βρέθηκαν στην Κρήτη μετέφεραν την εμπειρία τους από όσα έζησαν και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στο Μάτι παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και διδάγματα στους πυροσβέστες στο νησί.

Το κλιμάκιο της ΔΑΕΕ με επικεφαλής το διευθυντή του τμήματος Αντιπύραρχο Γιώργο Αλικάκο ενημέρωσε όλους τους πυροσβέστες που στελεχώνουν τα ανακριτικά γραφεία της Κρήτης, ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου, που ξεκινάει την 1η Μαΐου.

Ο σχεδιασμός που υπάρχει προβλέπει την καθημερινή παρουσία και τις περιπολίες και στους τέσσερις νομούς, ώστε να προλαμβάνονται καταστάσεις. Όπως είναι γνωστό, ο σχεδιασμός του διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκου Λαγουδάκη, περιλαμβάνει την ενημέρωση σε όλη την Κρήτη, για όσα απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Οι περιπολίες θα συνεχιστούν, με αμείωτη ένταση, και από την 1η Μαΐου και εξής, προκειμένου να προλαμβάνονται καταστάσεις αλλά και να βεβαιώνονται παραβάσεις σε εκείνους που δεν συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο και διακινδυνεύουν να σταθούν αίτιοι εκδήλωσης πυρκαγιάς με ό,τι συνέπειες μπορεί να προκύψουν.

 

cretalive.gr  05 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα