Μεσαρά:Tα σχολεία που θα παραμείνουν και αύριο κλειστά

  26 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά:Tα σχολεία που θα παραμείνουν και αύριο κλειστά

Στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων, με απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Κοκοσάλη, αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου. 

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, λόγω του παγετού και της ολισθηρότητας των δρόμων, που καθιστούν επικίνδυνη την μετακίνηση οχημάτων και πεζών και συνεκτιμώντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του SARS-CoV2, που απαιτεί την διεξαγωγή μαθημάτων με ανοικτά παράθυρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όλα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας (Βρεφικός, Παιδικοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια,) θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 27/1/2022.
Η απόφαση, όπως ανακοινώθηκε, ελήφθη με γνώμονα την πρόληψη ατυχημάτων και την προστασία των παιδιών και όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τέλος, επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας και απο τον Δήμο Φαιστού,όπου, με τα τωρινά δεδομένα,κλειστά θα παραμείνουν πιθανότατα τα σχολεία των περιοχών που βρίσκονται στους ορεινούς όγκους και επλήγησαν περισσότερο απο την κακοκαιρία.

 

  26 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ