Μυλοπόταμος: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες

  24 August, 2022 ΑΡΘΡΑ
Μυλοπόταμος: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνεται η μανία των  «νταήδων» της Κρήτης οι οποίοι εμβόλισαν το αυτοκίνητο των γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο, με αφορμή μια… προσπέραση στον δρόμο.

Στο βίντεο που έφερε στο φως  η ΕΡΤ φαίνεται πως το όχημα των Κρητικών προσπάθησε να εμποδίσει το αυτοκίνητο των Γερμανών και πως, όταν προσπάθησαν να το αποφύγουν, εκείνο τούς εμβόλισε με δύναμη με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου των τουριστών.

Η εξέλιξη για τους γερμανούς τουρίστες θα ήταν χειρότερη αν δεν επενέβαιναν περαστικοί που είδαν με τη σειρά τους σοκαρισμένοι τους δύο Κρητικούς να προσπαθούν να «λιώσουν» το αυτοκίνητο των τουριστών.

«Σωθήκαμε λόγω της οδήγησης που κάναμε και  της παρέμβασης των πολιτών»

«Σωθήκαμε λόγω της οδήγησης που κάναμε και λόγω της παρέμβασης των πολιτών» είπαν οι Γερμανοί τουρίστες.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των παθόντων, θεωρούν το ότι δεν βγήκε το αυτοκίνητό τους από το δρόμο,  οφείλεται στις οδηγικές ικανότητες του οδηγού τους και σε περίπτωση που ήταν άλλος από αυτούς οδηγός δεν θα είχαν αποφύγει την εκτροπή του οχήματος, καθώς επίσης και ότι κατάφεραν να φύγουν από το σημείο οφείλεται στους πολίτες που προσέτρεξαν να τους βοηθήσουν να διαφύγουν.

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό του επεισοδίου

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικοί, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι Γερμανοί τουρίστες έκαναν σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητο των Κρητικών και, αφού σταμάτησε μπροστά στο δικό τους όχημα, ο οδηγός πήγε με το αυτοκίνητο στο πλάι για να ζητήσει τα στοιχεία τους από το παράθυρο.

Τότε, ο Κρητικός οδηγός κατέβηκε γρήγορα και χτύπησε τον έναν τουρίστα από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρώτος ο συνοδηγός του αυτοκινήτου των Κρητικών χτύπησε τον έναν Γερμανό και τότε κατέβηκε από το όχημα των τουριστών ο αδελφός του και χτύπησε τον Κρητικό οδηγό.

Στη συνέχεια, στον καβγά ενεπλάκη και ο συνοδηγός του οχήματος των Κρητικών, αφού κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Γερμανών.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο καβγάς, ο οδηγός του οχήματος των Κρητικών πήγε στο αυτοκίνητο και πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι. Αφού απείλησε τους Γερμανούς, εκείνοι έφυγαν, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους κατηγορούμενος, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, επιχείρησαν να τους βγάλουν εκτός δρόμου, χτυπώντας το αυτοκίνητό τους από πίσω.

Σοκ από τη μανία της επίθεσης

Όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έφτασε στον Δήμο Μυλοποτάμου, ο οδηγός του ΙΧΦ προσπέρασε το αυτοκίνητο των παθόντων, τους έκλεισε τον δρόμο και, κάνοντας όπισθεν, συνέχισε να χτυπάει το αυτοκίνητό τους από μπροστά, ώσπου παρευρισκόμενοι στο σημείο πολίτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο τους, από όπου ενημέρωσαν την αστυνομία.

 Γιατί μήνυσαν τους Γερμανούς

Εν τω μεταξύ, τους δικούς τους ισχυρισμούς για την απίστευτη επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες παρουσιάζουν οι Κρητικοί «νταήδες» που παραδόθηκαν στις αρχές χθες τα ξημερώματα.

Ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πάντως, ότι οι αργότερα,  οι δύο Κρητικοί μήνυσαν τους Γερμανούς τουρίστες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

 

  24 August, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα