o Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Άρη με 4-2

  20 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
o Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Άρη με 4-2

Ακάθεκτος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, που κατάφερε να μετατρέψει εύκολα σε δική του υπόθεση ένα δύσκολο - τουλάχιστον στα χαρτιά –ματς στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μαρτίνς επικράτησε με 4-2 του Άρη, πάτησε εκ νέου στην κορυφή με 47 βαθμούς και διατήρησε το νικηφόρο σερί της τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους από το ξεκίνημα, δεν πέταξαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και κυρίως χτύπησαν στο ανοικτό γήπεδο, «τιμωρώντας» το... καλώς εννοούμενο θράσος του Άρη που επέλεξε να προσεγγίσει το ματς χωρίς σκοπιμότητες. Οι «κίτρινοι» είχαν απουσίες, αλλά επέλεξαν να μην αλλάξουν τακτική και το πλήρωσαν από τον ανώτερο Ολυμπιακό.

Πρωταγωνιστής ο Βαλμπουενά με δικό του γκολ και συμμετοχή σε ακόμα δύο της ομάδα του. Συνεχίζει ακάθεκτος να σκοράρει και το 2020 ο Αραμπί που έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκει δίχτυα μία φορά σε κάθε τρεις προσπάθειες που επιχειρεί. Πρώτο γκολ φέτος για τον Ομάρ που σημείωσε το ομορφότερο γκολ στο ματς, ενώ σκόραρε στην επιστροφή του και ο Γκιγιέρμε.

 

  20 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα