Oiκογενειακό έγκλημα: “Μας κακοποιούσε”υποστήριξε η 31χρονη συζυγοκτόνος

  14 October, 2019 ΑΡΘΡΑ
Oiκογενειακό έγκλημα: “Μας κακοποιούσε”υποστήριξε η 31χρονη συζυγοκτόνος

Ο...μοιραίος καυγάς, το οικογενειακό δράμα και ο εθισμός

Αμίλητη και με κλάματα, βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας η 31χρονη η οποία συνελήφθη και έχει αποδεχτεί τη φονική επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του πρώην συζύγου της. Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Θύματα σε αυτή την υπόθεση και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Τα παιδιά βρίσκονται στα παιδικά χωριά sos εκτός από το μικρότερο για το οποίο ήδη είχε κινηθεί διαδικαστικά υιοθεσίας από συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Σημειώνεται ότι ο 59χρονος είχε και δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο ενώ είχε αναγνωρίσει και ένα παιδί που είχε η 31χρονη από άλλη σχέση.

Ήταν σε διάσταση - Ο καυγάς και η τραγική κατάληξη

Η 31χρονη σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέση με άλλον άνδρα, με τον οποίο διέμεναν σε παλιά αποθήκη στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τον 59χρονο και άρχισαν να καυγαδίζουν. Η γυναίκα με ένα μαχαίρι του έσκισε το λάστιχο του αυτοκινήτου, εκείνος εκνευρίστηκε και κινήθηκε εναντίον της. Η 31χρονη τότε τον μαχαίρωσε. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φίλος της μπήκε στη μέση για να την τραβήξει και τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η 31χρονη, ήταν χρήστες ναρκωτικών, γνωστοί στις διωκτικές αρχές. Μάλιστα η γυναίκα - σύμφωνα με τις ίδιες πηγές - παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ.

 

  14 October, 2019 ΑΡΘΡΑ