Πέντε ξεχωριστές... ματιές για τη Φαιστό από την Έυα Καπελλάκη - Κοντού

mesaralive.gr  09 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πέντε ξεχωριστές... ματιές για τη Φαιστό από την Έυα Καπελλάκη - Κοντού

Στο επίκεντρο θα βρεθουν οι φωτογραφικές... ματιές προσώπων που συμμετέχουν στην έκθεση με θέμα: «Από το ανάκτορο της Φαιστού Μέχρι το Τυμπάκι». Πρόκειται για μια έκθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και η συνεργάτιδα του mesaralive.gr κ. Έυα Καπελλάκη- Κοντού, η οποία καλεί όλους όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση.

«Επηρεασμένη από μια έντονη καλλιτεχνική διάθεση χρόνων στα  καλλιτεχνικά δρώμενα της Μεσαράς και όχι μόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και τολμώ να συμμετέχω με καλλιτεχνική προσέγγιση στην έκθεση φωτογραφίας που, η πολυπράγμονη, ευαίσθητη και ακούραστη στο μετερίζι της ζωής, αγωνιζόμενη για τους νέους στην καρδιά των προβλημάτων, ακτιβίστρια πολιτιστικών δρώμενων όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και εκτός συνόρων η  Ιφιγένεια Γρινιαράκη, μας καλεί σ’ ένα συμπόσιο μεταμινωικής εξέλιξής μας «από το Ανάκτορο της Φαιστού μέχρι το Τυμπάκι». Μέρος της ερασιτεχνικής φωτογραφικής μου συλλογής με τίτλο: «Από το σκοτάδι στο φως» θα εκτεθεί και συγκεκριμένα θα μετάσχω με 5 φωτογραφίες», επισημαίνει η κ. Κοντού.


Αναμφίβολα αυτή η εκδήλωση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων θα μιλήσει και ο κ. Μιχάλης Σπυριδάκης (Χαρτογράφος – Περιβαλλοντολόγος) θα μιλήσει για την εξέλιξη του τοπίου της περιοχής της Φαιστού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
 

 

mesaralive.gr  09 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα