Σητεία: Μέσα σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 17χρονο μαθητή

  22 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Σητεία: Μέσα σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 17χρονο μαθητή

Στο… πένθος έχει βυθιστεί όλη η Σητείας εξαιτίας του θανάτου του 17χρονου που χθες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.

Το γενικό λύκειο στη Σητεία, όπου φοιτούσε ο άτυχος νέος, επισκέφθηκε σήμερα ψυχολόγος ο οποίος συνομίλησε με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε το απόγευμα τον χαμογελαστό μαθητή, καθώς η κηδεία του έγινε στη Σκοπή Σητείας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός του 17χρονου που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το μικρότερο μέλος της οικογένειάς τους δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Σπαρακτικά τα μηνύματα στο facebook

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού των διαδικτυακών φίλων του 17χρονου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

 «Ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα.. Ένα πολύ σπάνιο παιδί με πάντα όρεξη και χαμόγελο που έκανες τους πάντες ευτυχισμένους.. Περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές μαζί..Ευχαριστώ που με βοήθησες και συγγνώμη που δεν ήμουν εγώ δίπλα σου να σε βοηθήσω.. Σ’ αγαπάω.. Λείπεις..Εις το επανιδείν φίλε μου», αναφέρει σε μήνυμά του ένας φίλος του 17χρονου.

Το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας στην οικογένειά του

Ο 17χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν στρέψει την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό του κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό γράφοντας στην λευκή κόλλα από χαρτί τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του.

 «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος.

Η ερωτική απογοήτευση τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας ενώ στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος νεαρός μόλις ολοκλήρωσε το γράμμα πήρε το όπλο, το έβαλε κάτω από το πηγούνι του και πάτησε την σκανδάλη.

 

  22 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα