Συγχαρητήρια στην Τυμπακιανή Κέλλυ Κυδωνάκη από την Τοπική Επιτροπή Καράτε Κρήτης

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  13 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συγχαρητήρια στην Τυμπακιανή Κέλλυ Κυδωνάκη από την Τοπική Επιτροπή Καράτε Κρήτης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή Καράτε Κρήτης προς την αθλήτρια του Α.Π.Σ.ΦΑΙΣΤΟΣ ( ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ) Κέλλυ Κυδωνάκη και στον προπονητή της κ. Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη για τις τελευταίες επιτυχίες της Κέλλυς

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Συγχαρητήρια στην αθλητρια του Α.Π.Σ.ΦΑΙΣΤΟΣ ( ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ) Κέλλυ Κυδωνάκη που πήρε μέρος στο κύπελλο ολυμπιακών κατηγοριών και μετά από 7 αγώνες πήρε την 1η θέση (έπαιξαν όλοι με όλους. Νέο σύστημα) έτσι πήρε την πρόκριση για να διεκδικήσει την πρόκριση της στην ολυμπιάδα νέων του 2018 στο BOUENOS AIRES της Αργεντινής. 
Σήμερα (σ.σ. χθές) φεύγει για να ενσωματωθεί αύριο με την υπόλοιπη εθνική ομάδα όπου θα αγωνιστεί στο ατομικό αλλά και στο ομαδικό koumite στο MARMARA CUP της Τουρκίας .
Η τοπική επιτροπή αισθάνεται υπερήφανη για την αθλητρια της Κρήτης που θα μας εκπροσωπήσει σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις για το Ολυμπιακό άθλημα του καράτε , και όλοι μας διοίκηση , προπονητες , αθλητές της ευχόμαστε καλούς αγωνες και καλή της επιτυχια .
Συγχαρητήρια και στον προπονητή της κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΝΤΩΝΑΚΗ για την άριστη δουλειά που κάνει με την αθλητρια του !!!
Με εκτίμηση 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Αγγελος Καραισκάκης

 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  13 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ